181

Jægerkam

med kartofler, salat og ærter

181

Helstegt eller sprængt svinekam (min. 20 kuverter)

med kartofler og frisk grønt

181

Svinekam stegt som vildt (min. 20 kuverter)

med kartofler, surt og sødt, waldorfsalat og sdj. hvidkål

181

Helstegt svinekam (min. 20 kuverter)

med kartofler, rød- og sdj. hvidkål, ½ æble

181

Lammekølle (min. 20 kuverter)

med kartofler, mintgelé og salat

191

Vinbondens Mørbrad / årstidens kartofler

tilberedt af grisemørbrad, serveret med frisk grønt, kroens valg af  kartoffel og løg/bacon sauce.

191

Gammeldags oksesteg (min. 20 kuverter)

med kartofler, sdj. hvidkål og grønt

201
Wienerschnitzel

Wienerschnitzel

Tilberedt af grisemørbrad, serveret med smørstegte kartofler og frisk grønt

201

Culottesteg (gennemstegt) min. 20 kuverter

med kartofler, frisk grønt og rødvinssauce.

203

Kalvesteg (min. 20 kuverter)

stegt som vildt med kartofler, waldorfsalat, surt og sødt
eller
med kartofler, frisk grønt og salat

229

Buffet (min. 30 kuverter)

 3 slags kød, 3 forsk. salater, 1-2 slags kartofler, 2 sauce

231

Andesteg (min. 20 kuverrter)

med kartofler, rød– og hvidkål, surt og ½ æble

264

Oksefilet (min. 20 kuverter)

med 1-2 slags kartofler, 2 sauce og frisk grønt.

269

Helstegt oksemørbrad a la maison (min. 30 kuverter)

1-2 slags kartofler, 2 sauce, frisk grønt og salat

Elite-mærkaten
Small Danish Hostels
2021
VinderEmblemer 2015-20