Buffet (min. 30 kuverter)

3 slags kød, 2 slags kartofler, 2 sauce, spændende salater.

161

Helstegt svinekam

med rød– og hvidkål, ½ æble

171

Jægerkam

med kartofler, salat og ærter

171

Helstegt eller sprængt svinekam

med frisk grønt

171

Svinekam stegt som vildt

med waldorf og sdj. hvidkål

171

Gammeldags oksesteg

med hvidkål og grøntsager

171

Lammekølle

med mintgelé og salat

181
Wienerschnitzel

Wienerschnitzel

tilberedt af grisemørbrad, serveret med smørstegte kartofler og frisk grønt

181

Vinbondens Mørbrad / årstidens kartofler

Svinemørbrad med grønt, årstidens kartoffel og løg/bacon sauce.

181

Culottesteg (gennemstegt)

med frisk grønt, salt og rødvinssauce.

181

Andesteg

med rød– og hvidkål, ½ æble

183

Kalvesteg stegt som vildt eller med frisk grønt og salat

Kalvesteg stegt som vildt eller med frisk grønt og salat

204

Oksefilet

med 2 slags kartofler, 2 sauce og frisk grønt.

204

Helstegt oksemørbrad a la maison

2 slags kartofler, 2 slags sauce, frisk grønt og salat

209

Buffet: 3 slags kød, 3 forskellige salater,

1-2 slags kartofler, 2 sauce (minimum 30 kuverter)

Elite-mærkaten
Small Danish Hostels
Julemærkehjem
VinderEmblemer 2015-18