Restaurant
A la Carte kortet
Forretter
Hovedretter
Desserter
Til børn
Frokostretter
Tilbud
Kro menuer
Værelser
Standard værelser
Store værelser
Luksuslejlighed
Ophold
Mini ferie
Weekendophold med musik og dans
Gourmet Ophold
Golf ophold
Bridgeweekender
Nytårsophold
Tilbud
Kroaften
Kroaften med musik og dans
Julefrokost med musik og dans
Selskaber
Brunch
Frokost
Helaftens arrangement
Konfirmation
Vi anbefaler
Buffeter
Busselskaber
Kurser & møder
Pakker & Priser
Faciliteter
5 gode grunde
Mad ud
Forretter
Hovedretter
Desserter
Vi anbefaler
Buffeter
Om kroen
Familien
Kørselsvejledning
Lokaler
Vinkælderen
Riddersalen
Salen
Præstegårdsvej 9
Rød Stue
Karnap stuen
Almuestuen
Gårdhaven
Seværdigheder
Nyheder
Persondata
Afstande fra Agerskov
Gæstebog
KroAvisen
Billedegalleri
Videoer
KØB GAVEKORT
All
Fisk
Forretter
Supper
73
Rejecocktail med flute
73
Røget lakserulle med slikasparges og flute
73
Klar Suppe med boller
73
Kold kogt laks med sauce hollandaise
73
Tarteletter med høns og asparges
73
Hønsesalat med ananasrand og flute
73
Røget ørred med stuvet spinat og flute
73
Kyllinge suppe
79
Gravad laks med surbrød og sennepsdressing
Restaurant
A la Carte kortet
Tilbud
Kro menuer
Værelser
Standard værelser
Store værelser
Luksuslejlighed
Kroaften
Kroaften med musik og dans
Julefrokost med musik og dans
Ophold
Mini ferie
Weekendophold med musik og dans
Gourmet Ophold
Golf ophold
Bridgeweekender
Nytårsophold
Tilbud
Selskaber
Brunch
Helaftens arrangement
Konfirmation
Vi anbefaler
Buffeter
Busselskaber
Kurser & møder
Pakker & Priser
Faciliteter
5 gode grunde
Mad ud
Forretter
Hovedretter
Desserter
Vi anbefaler
Buffeter
Om Kroen
Familien
Kørselsvejledning
Lokaler
Seværdigheder
Nyheder
Persondata
Afstande fra Agerskov
Gæstebog
KroAvisen
Billedegalleri
Videoer